Ne pleacă valorile! Într-o derecție greșită

Ne pleacă valorile! Într-o derecție greșită
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* Vai, a plouat în Dubai! De ziua mondială a rimei împerecheate. Așa de mare era nivelul apei de ploaie din Dubai, încât nu se mai vedea pădurea udă din cauza copacilor umezi și a cămilelor aflate la shopping.

Ca să nu creadă românii care n-au apucat să viziteze acest tărâm al făgăduinței că relieful e sărăcăcios, apele s-au retras în munți. Cam cum se-ntâmplă în Sectorul 1 din București, când plouă torențial: sărmanii șobolani din parohia măicuței Clotilde se refugiază în munții de gunoaie, pentru a continua lupta pentru libertatea murdăririi.

Și la București au fost probleme de natură meteorologică şi mediatică. Din cauză c-a uitat să spună la știri că "nu scăpăm nici azi de ploi", o prezentatoare de la Antena 3,14 a fost amendată, bașca obligată să-i spună lui Gâdea povestea publicitară "O, domnule pastor, da' cum faceți de aveți dinții atât de strălucitori și buzele de culoarea polonicului?!"

* S-a dus Maricel în Qatar. Că el nu fusese aproape niciodată în Qatar, și deja bătea la ochi. Suferea de un soi de infirmitate diplomatică. Păi, zău așa, cogeamitea premierul, și să nu vizitezi Qatarul?! Ca atare, marți, Marcel Ciolacu a plecat în vizită oficială în Qatar. De fapt, ceea ce avea să înceapă ca vizită oficială de natură diplomatică avea sa se transforme în turism sexual. Ajuns în Qatar, domnu' Maricel a susținut ceea ce de regulă numim "discurs". Practic, ceea ce-a susținut el poate fi catalogat ca "discurs brun". Și cum citea Ciolacu discursul de pe foi, a încercat să laude Qatarul pentru organizarea Campionatului Mondial de Fotbal. Numai că, în loc să spuie că organizarea Campionatului "este o lecție", premierul nostru Ciolacu a zis că este o "erecție". Asa se întâmplă când te duci în Qatar cu avionul. De fapt, lu' Marcel i-au zis că pleacă în Qatar, dar i-au luat bilet de avion pentru Croația, plătit în moneda botswaneză. Practic, Ciolacu le-a predat qatarezilor o lecție la picior de lemn, după modelul bunei sale guvernări.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1721 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 16:40

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro