Un sos de usturoi. La Balc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce vremuri, monşer! Să fii nevoit să citeşti rânduri dedicate mamei Loredanei Chivu, Loredană nepătrunsă de vreo relaţie de rudenie cu celebrul fotbalist. Aşadar, încă o dată, cine este Loredana Chivu? O pupăză cu profil de filme nocturne, degrabă vărsătoare de textile inutile... Revin: este mama Loredanei Chivu personaj de gazetă, dacă nici măcar fiică-sa nu există? Presa românească moare pe zi ce trece, hârtia mai are căutare doar la toaletă, dar avem timp de anumite fiinţe care nu ne pot schimba destinul, ci poate numai ritmul bătăilor inimii. Despre doamna care l-a adus pe lume pe domnul Neagu Djuvara când om citi într-un ziar de răspândire naţională?

* A reapărut Victor Ponta. La televizor. Deci n-a dispărut pe bune, adicătelea n-a fost cazul să ne îngrijorăm, omul n-a dorit s-o întâlnească pe americanca îngrijorată de evoluţia statului de drept din România. Pur şi simplu. Ce, el şi-a pus problema dacă „sosul de usturoi” promis tocmai de la New York ne taie greaţa emigrării? „Baftăăă!”

* În weekend s-a lăsat iarăşi cu porci mistreţi tăvăliţi la Balc. Unii îi zic vânătoare tradiţională, alţii o mediatizează excesiv. Ca să folosesc bagajul lexical al băieţilor de pe uliţă, evenimentul din judeţul Bihor este de mare porc.

* Apropo de Balc. Porcii mistreţi s-au distrat până s-au prăpădit, iar animalele de pădure au sfârşit în ceaun. Ştiţi cum îl cheamă pe ceaunul mic de mămăligă al lui Ţiriac? Ceaun Ceaun Ţiriac.

* Autorităţile intenţionează să lanseze un proiect prin care românii să fie alertaţi printr-un mesaj pe telefonul mobil că vin inundaţiile, însă mulţi dintre sătenii din zonele de risc nu ştiu ce este acela un SMS sau nu ştiu să îl citească. Primarii din mediul rural ar putea veni în întâmpinarea Guvernului sădind pomi de SMS în curtea fiecărui ţăran. Acolo unde, din cauza terenului dur, n-ar exista potenţial pentru dezvoltarea pomilor de SMS, se pot planta arbori de Viber sau de Wazzap. 

* S-a mai dus la Doamne-Doamne un interlop de vază al patriei. Coco Anghel a fost răpus de inimă rea. Politica autohtonă şi-a mai pierdut un sponsor, vin vremuri grele, dragilor!

Citit 709 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2014 15:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.