Aţi scăpat, misoginilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Acum, că tot am trecut de 1, 8 şi 9 martie, când s-a făcut consumaţie pentru întreaga primăvară, trebuie să spunem lucrurilor pe nume: abia aşteptăm ziua de 15 a lunii. Dacă primeşti leafa pe 30, vai, îţi plâng de milă! Şi totuşi, sunt unii care pe 30 martie abia vor încasa pentru 15 februarie...

* În fiecare an blamez cele 44 de pahare din 9 martie. N-au nicio legătură cu nimic, mi-e greu să cred că vreun calendar sănătos la tărtăcuţă poate prinde în schemă o asemenea serbare. Nici măcar Dumnezeul beţivilor nu petrece chiuveta de recipiente apelată în mod abuziv Ziua Bărbatului. Nici pe 9 şi nici în luna mai nu găsesc oportunitatea festivităţii în vârful căreia să stea, ţanţoş, deci şi vulgar, masculul. La ce bun? Consider că latura puternică a umanităţii n-are nevoie de 24 de ore ale sale. Nu-i ajung cele 365 de zile? 

* Dacă aştepţi cu nerăbdare 9 martie ca să poţi bea şi tu ceva, te-aş întreba cu niscaiva condescendenţă dacă ai voie să faci ceva în viaţă. Hai, fii sincer!

* În emisiunea pe care o realizez la radio, ascultătorii m-au bombardat cu mesaje vineri, pe 7: „Hai, nene, zi ceva şi pentru noi, bărbaţii! Fă-ne să ne simţim şi noi speciali cumva, că tot băgăm mâna în buzunar de la Valentine’s Day încoace. Măcar nişte bancuri misogine, să ne răcorim şi noi”. Am promis că le voi răspunde cu nişte poante legate de parcările laterale. Nu ştiu cât de mult contează. Iată una, n-am identificat-o nici pe bancuri.ro, nici în altă parte: Femeia este dependentă de oglinzi. Îşi completează colecţia cu precădere când se află la volan. Pur şi simplu, nu se poate abţine – retrovizoarele le stau ostentativ în cale.

* Victor Ponta a explicat în weekend de ce poate să conducă Guvernul cu atâta calm – se uită în fiecare dimineaţă la desene animate, alături de fetiţa sa. „Doctoriţa Pluşica” este preferata sa. Sigur nu i se zice dottoriţa?

* Un avion de persoane a dispărut în mod misterios vineri seară între Malaiezia şi Vietnam. De vreme ce încă nu l-au găsit, mă gândesc că s-o fi apelat iarăşi la ROMATSA şi STS. Ziceam şi eu aşa.

Citit 786 ori Ultima modificare Duminică, 09 Martie 2014 14:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.