Jacqueline Spintecătoarea de la CNA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aproape jumătate din populaţia rurală a României, 47 la sută, e prezentă pe Internet, iar băieţii de la Guvern, cu morga obişnuită momentelor lipsite de importanţă, anunţă că lucrează din greu să uploadeze întregul sat mioritic pe www. Ce contează că la ţară nu există apă curentă, reţele de gaze și nicio alternativă decentă pentru privata din fundul curţii? Să stea badea Ion şi cu ţaţa Maria pe Facebook, nene, că le pregătim nişte reclame colorate care-i vor extrage cu o precizie chirurgicală din bârlog pentru a pune ștampila acolo unde trebuie. Doar n-o să credeţi că altul este argumentul... Mamaie, ai dat de mâncare la Twitter? Vezi că s-a înfierbântat sapa aia sprijinită de gard! I s-o fi stricat cooler-ul.  

* Nu pricep de ce trebuie tolerată la infinit madam Jack Spintecătorul de la CNA. Sau, dacă vreţi, Jacqueline. Laura Georgescu, la ce bagaj lexical pestilenţial deţine în poşetă, ar putea merge liniştită prin penitenciarele patriei pentru a preda niscaiva retorică de zdup. Oricât de bandit ai fi, la un moment dat ai nevoie de o injecţie nouă, de prezenţa unui maestru, de o gură de oxigen, or Georgeasca de la Consiliul Naţional al Audiovizualului ar merge unsă. „Vă belesc, să moară mama, pe bani vă belesc! / Te castrez, fă! / Să-l apăr pe boul ăla de Ghiţă? / Băi jigodie!” şi alte amabilităţi – cam acesta e registrul individei care ar trebui să vegheze la îmbunătăţirea mediului audiovizual, nu să-l infesteze şi mai tare. Sunt convins că Bercea Mondial, la auzul bacteriilor degajate pe cale orală de gospodina-killer, îşi ia notiţe cu maximă responsabilitate...

* Dan Şova, eşuatul de la Transporturi, încearcă lucruri şi mai grele decât marile asfaltări şi ce alte proiecte proeminente or fi cuprinse în programul de guvernare al echipei lui Viorel. De pildă, Dănuţ (te salut, tizule!) vorbeşte despre bacalaureat şi mai ales despre cum Băsescu şi gaşca lui au asuprit educaţia. „Noi nu-i abandonăm pe cei care nu iau un examen”, afirmă Şovulică, aşa vreau eu să-l dezmierd. Băi Şovulică, tată, dacă o loază ratează Bac-ul, pune-i un târnăcop în mână, nu organiza a treia sesiune de examen! Bacalaureatul nu-i obligatoriu, asta n-ai înţeles. În schimb, doctoratul e must-have, ai dreptate.

Citit 900 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iulie 2014 14:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.