Scriitoarea lui Felix

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri am serbat ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor. Scuze pentru titulatură, e lovită de redundanţă (e numele oficial, nu mi-am băgat nasul să-l modific), doar n-o să vedeţi vreodată violenţă care să excludă sexul slab. Comentariul îi aparţine moldoveanului din mine. Sunt deja copleşit de regrete, chiar dacă e tardiv.

* Patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Dan Capră, a fost adus cu mascaţii la Parchet. Vin sărbătorile, se simte... După ce se merge cu Capră, se vine cu Steaua. Gigi, eşti bine?

* Ponta, băiatul acela care a suferit după scrutinul din 16 noiembrie şi care s-a recules alături de familie (Sebastian Ghiţă, Gino Iorgulescu şi cine o mai fi fost), a revenit în ţară pentru a anunţa că Rareş Bogdan, moderatorul de la Realitatea TV cu care a făcut blat la prima confruntare televizată cu Iohannis, ar fi ofiţer acoperit. Asta-i ultima: mâine-poimâine, riscăm să aflăm că şi Bianca Drăguşanu e gazetar.

* Un magazin online din România o arde şmechereşte, lăsând să se înţeleagă că a vândut mai bine de 700 de produse electrocasnice la preţuri de 2 lei (la propriu), din cauza unei erori de soft. Evident, cei mai puţin informaţi au sărit ca arşi pe siteul acestei entităţi - ce şi-au zis, bă, poate o să persiste eroarea. La fel se întâmplase anul trecut, iar găluşca face pui şi-i trimite la şcoală. În realitate, nu există nici măcar o dovadă că a fost vândut vreun televizor LED cu doar 5 lei. Făinarilor, uleiştilor, treziţi-vă!

* Mihaela Rădulescu, o cunoscută doamnă din şoubiz, s-a cuplat cu Felix Baumgartner, acel paraşutist austriac plin de lovele care, plictisit de viaţă, a sărit de la 39 de kilometri de Terra. Lumea se întreabă ce l-o fi apucat pe individ, însă răspunsul e banal: Felix n-a dorit o femeie frumoasă, căci Răduleasca nu e, nici una deşteaptă - aici mă abţin. Omul a vrut o scriitoare.

* Olandezii anunţă că ne-am putea trezi cu ditamai epidemia de gripă aviară. Carevasăzică trecem pe legume: ceafă de porc.

Citit 1081 ori Ultima modificare Marți, 25 Noiembrie 2014 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.