Circul se mută în sufragerie

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Grindeanu povestește că Dragnea i-a cerut doar voalat demisia. N-am înțeles unde vrea să bată bănățeanul din fruntea Executivului, dar imaginația mă duce pe o interesantă câmpie. S-a insinuat Livache-Daddy în biroul lui Sorinel, l-a luat cu golurile frumoase din amicalul România - Chile, apoi a aruncat două vorbe și despre Simona Halep și, când l-a văzut aplecat, i-a strecurat-o doar așa, printre dinții ăia ruginiți din față: Oare nu întreabă doamna de tine? Poate că ai obosit, știu eu...

* Apropo de fotbaliști, Daum și-a condus echipa spre o amicală și neașteptată victorie, 3-2 cu Chile, campioana Americii de Sud. V-am zis, neamțul ăsta urmărește doar să fie în prim-plan. Poate-l ia Dragnea în PSD.

* Parlamentul a decis să avem Ziua Națională a produselor agroalimentare românești. Firește, o vom serba cu roșii din Turcia, mere columbiene și usturoi made in China.

* Oamenii de treabă (pe deasupra, și sufletiști) din Camera Deputaților și din Senat au hotărât ca la circuri să mai poată fi folosiți doar cai, câini și delfini. Haoleo, mo, situația e complexă! Prin urmare, în sufrageria oricărui Pardailean poate fi constituit ditamai circul. Mai rămâne să afle de unde poate să facă rost de un delfin.

* Ministerul Tineretului și Sportului a rămas fără bani în visterie deoarece performerii români au câștigat prea multe medalii, astfel se justifică ministrul Marius Dunca. Lăsați-o mai moale, campionilor, nu vă mai săturați de bonusuri! Doamne, păcătosul de mine abia ieri a aflat că atletul Usain Bolt e de pe lângă Huși...

* Columbia este prima țară din lume care atinge performanța de a recunoaște căsătoria a trei bărbați. Nu e o greșeală, e vorba de trei masculi care au decis să trăiască împreună până când moartea, neavând ce face, îi va separa. Trei hăndrălăi, vă dați seama? Le va veni foarte rar rândul să ducă gunoiul, ca să nu mai pomenesc insignifiantul detaliu că la ședințele asociației de proprietari se vor putea prezenta, de asemenea, prin rotație. De asemenea, ca extra-bonus, zicerea ancestrală „Încă nu mi-a venit bărbatul acasă, o fi la bere cu băieții” fi-va lovită de nulitate. Mereu va exista o variantă de rezervă.

Citit 1632 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2017 19:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.