Intrarea în Galaţi dinspre Tecuci, resistematizată

Intrarea în Galaţi dinspre Tecuci, resistematizată
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Nu mai puţin de 10.154.959 de lei este valoarea ofertei câştigătoare a licitaţiei organizate de Primăria municipiului Galaţi pentru resistematizarea intrării în oraş dinspre Tecuci.

Contractul pentru "Resistematizare strada Brăilei între bulevardul Dunărea şi intrarea în municipiul Galaţi (fost DN 2B Tirighina) - Tronson I cuprins între km 130+600 şi km 131+505" a fost atribuit asocierii Citadina 98 SA - Tancrad SRL - SPC Elite Consulting SRL, care va avea misiunea de a realiza proiectarea - 45 de zile, şi execuţia lucrărilor - patru luni de la momentul ordinului de începere.

"Conform contractului, va fi complet refăcut segmentul de la Nalba până la intrarea în oraş. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba, pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboşi sau pe Şoseaua de Centură spre Brăila, iar al doilea, cel de la intrarea în Galaţi, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu şi să fie fluidizată circulaţia. Proiectul prevede inclusiv extinderea reţelei de iluminat public, refacerea trotuarului şi realizarea unei piste pentru biciclişti", precizează Primăria, într-un comunicat de presă.

Citit 11563 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2017 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.