Elicopterul SMURD, garat în propriul hangar

Elicopterul SMURD, garat în propriul hangar

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
6 comentarii

După numeroase amânări, promisiuni neonorate şi termene încălcate, elicopterul SMURD al Galaţiului este garat în propriul hangar. „Hangarul este finalizat în proporţie de 95 la sută. Mai este de făcut un racord la gaze, care, probabil, va fi realizat zilele acestea. În cel mai scurt timp, vom tăia şi panglica la hangar. Aş prefera să se mai încălzească. Probabil, la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie. În momentul de faţă, elicopterul este garat în hangar", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea. Deşi investiţia nu este una colosală, proiectul ridicându-se la peste 1,7 milioane de lei, termenul de finalizare a construcţiei a fost amânat de trei ori. Motiv pentru care, în toamna anului trecut, firma care a câştigat contractul (Euroamcom SRL) a şi fost sancţionată. Aşa cum v-am mai informat, hangarul este construit pe o suprafaţă de 480 de metri pătraţi, iar staţia de carburanţi ocupă 200 de metri pătraţi. Pe lângă spaţiul destinat adăpostirii elicopterului, construcţia mai are o serie de spaţii administrative. Este vorba despre cabinete de asistenţă, cameră de aşteptare, cameră de odihnă pentru piloţi, grupuri sanitare, un spaţiu de depozitare a sculelor, o cameră care va găzdui strict aparatură medicală, o mică bucătărie pentru personal şi nu numai.

Citit 2442 ori Ultima modificare Joi, 11 Ianuarie 2018 21:23

6 comentarii

 • postat de Olivia Joi, 25 Ianuarie 2018 15:03 162.213.0.*** Link la comentariu
  0
  0

  Pai adaugati si voi la articol mai multe imagini cu hangarul sa-l vedem si noi. Ca sa vedem si noi ce "minunatie" s-a construit acolo si sa vedem pentru ce a durat atat de mult construirea lui, de parca ar fi trebuit sa construiasca un hangar pentru NASA. Sau e interzis sa fotografiezi o investitie facuta din bani publici? Sa vedem si noi ce mare lucru au construt acolo si cum se incadreaza hangarul in peisaj. Au spatii suficiente? Au construit si statia de carburant? Ca am inteles ca trebuia construita acolo si o statie de carburant pentru aprovizionarea elicopterului. Cabine au destule in hangar? Ca din cate se scria trebuiayu facute si niste incaperi pentru spatii de odihna sau ceva de genul. Nu aveti voie sa fotografiati hangarul pe interior si din exterior? Sau despre cei vorba? Sa vedem si noi ce asa mare minunatie s-a construit acolo, de a trebuit sa dureze atat de mult timp pana s-a realizat.

  Raportează
 • postat de larisa necula Miercuri, 24 Ianuarie 2018 13:09 82.78.125.*** Link la comentariu
  0
  0

  Se fac angajari pentru personal curatenie ? Sunt interesata pentru un post unde sa ma adresez ?

  Raportează
 • postat de auleu Luni, 15 Ianuarie 2018 08:21 91.216.52.*** Link la comentariu
  1
  1

  1.7 milioane de lei......este din marmura din ce mama lui este facut

  Raportează
 • postat de Brighila Costica Duminică, 14 Ianuarie 2018 10:26 89.137.228.*** Link la comentariu
  0
  3

  Ok! cu hangarul elicopterului a fost rezolvata problema (dupa nu mai stiu cati ani). Cand se trece la lucrarile arterei de legatura promise prin curtea Politiei de frontiera, dintre capatul Bvd. Dunarea si Turnul de televiziune, ca in curand expira si avizele obtinute cu greu pana la acesta data? Trebuie descongestionat traficul pe Victor Valcovici, vad ca lucrarile la fostul XXL(fost BILLA) avanseaza foarte repede. Deci se poate cand exista interese.

  Raportează
 • postat de Loghin Vineri, 12 Ianuarie 2018 20:43 188.24.239.*** Link la comentariu
  0
  7

  Dupa formatiunile noroase,pare sa fie langa T. de tv. in incinta unitatii Pol de Fr.

  Raportează
 • postat de Irina Vineri, 12 Ianuarie 2018 11:39 188.24.253.*** Link la comentariu
  2
  6

  Si unde este construit acest hangar? La marginea orasului, intr-o anume comuna, unde anume?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.