Evaluaţi acest articol
(43 voturi)
8 comentarii

Relansarea programului privind acordarea ajutorului de 3.000 de lei gălăţenilor pentru achiziţionarea unui sistem alternativ de încălzire şi transformarea a peste 20 de puncte termice din oraş în microcentrale de cartier vor fi supuse votului aleşilor locali pe 30 mai, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. „CET, nici în momentul de faţă, nu ne-a dat un răspuns ferm la întrebarea extrem de clară şi de simplă pe care i-am adresat-o. Numeroasele discuţii, atât în mediul public, cât şi privat, cu reprezentanţii celor de la CET, ne-au întărit ideea că nu ne pot oferi, cel puţin pe timp de vară, cantităţile solicitate de noi, prin urmare nu putem ţine acest oraş în loc doar pentru că există temeri sau viziuni diferite legate de modul în care gălăţenii ar trebui să se încălzească. Eu cred că gălăţenii ar trebui să fie liberi să opteze pentru ceea ce e mai bun pentru ei. Cu siguranţă, nici primarul şi cu atât mai puţin cei de la Electrocentrale nu le pot dicta cum să îşi încălzească apartamentul”, a spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 4222 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 13:21

8 comentarii

 • postat de SA MORI DE RAS, SE CIVILIZEAZA GALATENII! Joi, 24 Mai 2018 16:19 95.76.2.*** Link la comentariu
  2
  6

  Pulsul civilizatiei la Galati:

  Urcati in autobuze si tramvaie, dar sa aveti pungi pentru voma; coana Jita si domnul Trotinel, ca stau la bloc, la casa sau prin boscheti, put la fel;

  Vanzatoare de legume, de fructe sau de orice, prin piete, dau cu deo, de care-o fi, peste slinul acoperit de halate de lucru care nu au vazut masina de spalat de la cusut; pacat ca unele sunt frumusele, sprancenate si oachese!

  Cucoane cu catei prin parcuri, rujate, pudrate, fardate si unghii deun metru, pictate Da Vinci, indeamna odrasla, hai puisor, fa tot, asa dragule, hai sa te pupe mama pe botisor...

  Politisti locali, pe alei, doi cate doi, cu uniforme superbe acoperidu-le burtile umflate trecute mult peste centura, gingasi si veseli, cu povestile lor eterne, nimic nu am vazut, ca nu stiu daca, pe acolo, am trecut;

  Tigancuse cu fustanele in curcubee false, cu masculii lor mofluzi in smochinguri torpilate de vreme si pantofi fosti de lac, sub a coror palarii cu boruri mexicane, rasar niste dinti galbui sub niste mustati curbate si nasuri coroiate, ingalbenite de fum de tigari fine, imbiba zilnic cu mirosuri specifice treptele din piata centrala!

  Si de ce ce, pentru toate acestea, toata lumea da vina pe apa, cand traim intre ape, sub o administratie superba, unde, bunghisorii si panselutele de prin parcuri, plantate in jardiniere sparte si murdare, par sa-i salute pe primarul si vajnicul lui colaborator, Picu, cand trec cu limuzinele puse sub sechestru, imperturbabili, nepasatori!?

  Nu, noi, toti, am creat aceasta "lume", in cabina de vot, toleranti la toate, ce mereu criticam?!

  Chiar, centralele astea, or sa-i faca pe galateni mai responsabili de propria lor igiena!?

  Raportează
 • postat de mira-tu Miercuri, 23 Mai 2018 13:52 89.136.231.*** Link la comentariu
  4
  6

  Ceva specific ps-d , po-pulimea la soclu iar emanatii pe cai -verzi . Bucura aceasta atitudine , asa scapam de rosii si o dam pe alte legume gen pn-l . Vai de oistea noastra .

  Raportează
 • postat de DESPERADO Miercuri, 23 Mai 2018 11:34 81.12.149.*** Link la comentariu
  6
  31

  Lăsaţi ajutoarele, că sunt bani cheltuiţi aiurea, fără perspectivă!
  Vrem urgent APĂ CALDĂ, că Galaţiul a început să pută rău dle Primar!
  Iar până la iarnă proiectaţi şi realizaţi câteva CENTRALE de CARTIER serioase, nu microcentrale, pentru că în viitor vor adera la acestea şi cei cu CT vechi sau cu boilere ce consumă mult curent!
  Gândiţi în perspectivă dle Primar, nu lăsaţi în urmă dezastru pe care să-l suporte următorul Primar!
  Ştiu că aveţi cei mai INCOMPETENŢI consilieri locali, dar mai consultaţi nişte specialişti sau interesaţi-vă la alte ţări cum procedează!

  Raportează
 • postat de dgi Miercuri, 23 Mai 2018 11:13 82.208.137.*** Link la comentariu
  2
  34

  Primarul vorbeste ca si cum cetatenii hotarasc ceva. In Galati doar politicienii hotarasc si numai in interesul lor personal. Sa va fie rusine "domnilor".

  Raportează
 • postat de Anonim Miercuri, 23 Mai 2018 08:24 81.196.55.*** Link la comentariu
  3
  25

  Nu vreti mai bine sa il lansati la piata? sau pe dunare? Avem mai multe sanse sa primim informatii corecte de la tanti Mita din piata sau de la vre-o scrumbie in Dunare decat de la angajatii dumneavoastra care stau toata ziua pe telefon sau la cafele in dosul institutiei. Am dus de 5 ori actele la primarie si tot primesc amenintari ca ma da in judecata si ca imi luati toata casa. Astept cu nerabdare citatia pentru a va cere daune morale pentru tot discomfortul creat cu programul dumneavoastra domnule primar.

  Raportează
 • postat de Pe bune?! Miercuri, 23 Mai 2018 07:37 109.166.132.*** Link la comentariu
  4
  21

  Dar alegerea a fost deja facuta...de primar, anul trecut...cand a pus cruce sistemului centralizat si a deschis conducta de pomeni, carpind necesitatea elementara a galateanului, de a se incalzi, care cum poate...Ce sa mai alegem noi? Un alt primar, unul pe care sa-l recomande CV- ul...

  Raportează
 • postat de valentin Miercuri, 23 Mai 2018 03:13 213.233.85.*** Link la comentariu
  6
  11

  Măcar se mișcă. Ar fi ok, numai să se miște lucrurile. De exemplu, la țară de ce nu se fac astfel de programe, ca în Sibiu sau Cluj?

  Raportează
 • postat de Aderin Miercuri, 23 Mai 2018 00:38 90.95.50.*** Link la comentariu
  11
  23

  Iar o ... Apaterm, iar o ... Plaja Dunărea, iar o Transurb, acuma urmează episodul cu încălzirea. Adică nu v-ați ars odată, vreți să luați foc de-a binelea și Gălățenii sa sufere bătaia de joc a unor incompetenți. Sper că nu urmează episodul cu ...am crezut că, exista o, am încredere , vor face ...etc.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.