CONSILIUL LOCAL GALAŢI - ORDINE DE ZI

(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

“CONSILIUL LOCAL GALAŢI

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. (2) și (3) din Legea administrației publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se convoacă, în ședinţă extraordinară, Consiliul local al Municipiului Galaţi, în data de 29 06 2018, orele 1200, sala de ședințe a Primăriei Municipiului Galați, din strada Domnească, nr. 54, având următoarea  ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind repartizarea a două locuințe de necesitate din fondul locativ al municipiului Galați;
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc C4, aferent asociației de proprietari nr. 530, Municipiul Galați";
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc C6C, aferent asociației de proprietari nr. 271, Municipiul Galați";
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc CL3, aferent asociației de proprietari nr. 188, Municipiul Galați";
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc G2, aferent asociației de proprietari nr. 283, Municipiul Galați";
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc G3, aferent asociației de proprietari nr. 283, Municipiul Galați";
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "Creșterea performanțelor energetice la blocurile de locuințe, bloc PR6, sc. 1, aferent asociației de proprietari nr. 570, Municipiul Galați";
  8. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 334/30.05.2018 privind înființarea clubului sportiv “Club Sportiv Municipal Galaţi”;
  9. Proiect de hotărâre privind completarea numărului de membri ai Consiliului de Administrație al societății Transurb S.A. Galați cu cinci administratori provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție a administratorilor;
  10. Interpelări, intervenții, cereri.

(P)

Citit 3701 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2018 11:27