Marius Stan ar fi refuzat oferta PDL

Marius Stan ar fi refuzat oferta PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Democrat-liberalii gălăţeni nu şi-au ascuns niciodată interesul faţă de liberalul Marius Stan (FOTO) şi le-a surâs ideea de a-l avea candidat la Primăria municipiului Galaţi. Liberalul a avut, de altfel, şi o întâlnire cu liderul organizaţiei judeţene a PDL, Mircea Toader, şi cu premierul şi şeful partidului, Emil Boc.

Senatorul Marius Necula, liderul municipalei PDL a recunoscut ieri public că Marius Stan a respins oferta de a fi candidatul portocaliu la Primărie. „A fost o fereastră de oportunitate (sic!) pentru Marius Stan. Am înţeles de la dl Mircea Toader că a existat o discuţie şi un refuz din partea lui Marius Stan”, a spus Necula.

Dacă preşedintele Clubului de Fotbal Oţelul a fost pe „lista de achiziţii” a PDL, nu acelaşi lucru se poate spune despre preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac. În opinia senatorului, PDL ar trebui să îşi promoveze proprii oameni.

„După 20 de ani de importuri ar trebui să existe şi o viziune în a promova proprii oameni. Că omul respectiv se numeşte Necula, Aramă, Ionescu, Popescu, asta e o problemă internă. Dar a aştepta mereu să vedem ce pică de la alţii ca să luăm noi repede şi să avem sentimentul că astfel se creează un partid puternic… am rezerve”, a spus Necula.

„Crin şi Antonescu au decis”

Parlamentarul susţine că decizia USL este luată la Bucureşti şi că liberalul Marius Stan şi social-democratul Nicolae Bacalbaşa vor candida în 2012 pentru Primăria, respectiv, şefia judeţului. Potrivit lui Necula, acum două săptămâni Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Crin Antonescu i-ar fi spus lui Stan că în proporţie de 95-99 la sută va fi candidatul USL la fotoliul de edil al urbei.

În ceea ce priveşte PDL, Necula spune că pe 15 august organizaţia gălăţeană va trebui să comunice la centru numele posibililor candidaţi la primărie şi CJ.

Marius Necula este ferm convins că dacă va fi desemnat candidatul PDL la Primărie va şi câştiga mandatul. La fel de convins este şi că USL nu va lua peste 50 la sută din voturi nici la municipiu, nici la judeţ.

Citit 2436 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.