Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi a dotat cu centrale termice 39 de unităţi de învăţământ (14 grădiniţe, 17 şcoli, şapte colegii sau licee şi Seminarul Teologic "Sf. Ap. Andrei"), pe care le-a achiziţionat în urma unei licitaţii. Valoarea acestor investiţii depăşeşte 13,3 milioane de lei, din care valoarea lucrărilor de proiectare este de 794.456 de lei.

Cele mai multe dintre lucrări s-au încheiat, urmând să se facă recepţia acestora. Conform Primăriei, 22 de unităţi de învăţământ din Galaţi şi-au achiziţionat şi montat sisteme alternative de încălzire din fonduri proprii, având personalitate juridică, iar celelalte grădiniţe, şcoli, licee şi colegii din municipiu beneficiau deja de surse independente de încălzire.

Citit 2279 ori Ultima modificare Miercuri, 08 August 2018 13:35

1 comentariu

  • postat de dgi Marți, 07 August 2018 14:49 82.208.137.*** Link la comentariu
    0
    9

    Au si alimentare cu gaz? Din cate am vazut marea majoritate inca asteapta gazul(vezi fostul liceu nr 8- astepta racord de gaz din noiembrie 2017). Se pare ca sunt montate centrale si nu este combustibil pentru ele . ina 3 luni si vine frigul. Apropo, aceste centrale montate la scoli dau numai incalzire sau si apa calda? Cum se face PIF daca multe dintre scoli au instalatii interioare colmatate sau sparte? Se pot rezolva aceste probleme in 3 luni? Numai motarea centralelor, fara gaz si remediere instalatii interioare a durat mai bine de 10 luni. Oare poate raspunde cineva la aceste intrebari?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.