Evaluaţi acest articol
(33 voturi)
2 comentarii

Orice restructurare urbană a Galaţiului începe şi continuă cu demolarea garajelor. Fie că a fost vorba de construcţia parcării cu loc de joacă din Micro 19, de parcarea din zona Ancora sau de aleea de acces cu locuri de parcare, parc şi loc de joacă aflate în curs de amenajare în Ţiglina II, a fost nevoie nu doar de dărâmarea garajelor, realizată de posesorii acestora, ci şi de o demolare a "beciurilor". Pe care foştii garajişti au lăsat-o în seama constructorilor.

Nici prima parcare multietajată din Galaţi, din vecinătatea blocului R6 din Mazepa, nu face excepţie. Este adevărat, lucrările de construcţie a parcării în sine nu au început. Deocamdată, se lucrează la devierea reţelelor.

Însă, aşa cum se poate observa din imagini, până la mutarea reţelelor de utilităţi este nevoie de îndepărtarea resturilor de garaje - fundaţii şi beciuri.

Unii gălăţeni sunt de părere că demolarea acestor adevărate "buncăre" n-ar trebui plătită din bani publici, ci decontată de proprietarii fostelor garaje, care, conform legii, ar fi trebuit să aducă terenul la starea la care era înainte de construcţia provizorie. Iar asta înseamnă şi eliminarea platformelor betonate şi a beciurilor.

Citit 5599 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2018 18:44

2 comentarii

 • postat de eu Vineri, 17 August 2018 11:00 188.24.217.*** Link la comentariu
  1
  8

  Asa se si face. O sa gaseasca factura la Primarie pe 1 ianuarie, la 6 dimineata, cand merg sa-si plateasca impozitele, sa scape de o grija ... In alta ordine de idei, am trecut intamplator prin zona si altceva mi-a atras atentia : la aproape fiecare bloc este cate un balcon cu geamurile placate pe interior cu polistiren, scanduri, panouri metalice, etc. adica un dement care locuieste inauntru si usor usor isi transforma locuinta in vizuina. Ce fel miroase si ce probleme au vecinii lui nu ma priveste pe mine in schimb Primaria trebuie sa se ocupe de pastrarea fatadelor, mai exact aia comunitarii care dorm prin masinile trase la umbra in jurul Scolii nr. 28

  Raportează
 • postat de Mihaita Miercuri, 15 August 2018 14:04 86.124.202.*** Link la comentariu
  10
  33

  Deasupra beciurilor NU se stie ( sau NU se vrea sa se stie) cine a avut garaje ????????
  DE CE NU SE IMPUTA valoarea lucrarilor de readucere la starea initiala a terenurilor, persoanelor care figureaza ca platitoare de chirie pe terenul inchiriat de la Primaria Galai ????????
  Sau printre ele se gasesc persoane cu oarece influenta ??????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.