Programări on-line pentru cărţile de identitate

Programări on-line pentru cărţile de identitate
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că, începând de luni, 3 septembrie, cetăţenii care au nevoie de cărţi de identitate se pot programa on-line la ghişeul de primiri acte, accesând site-ul https://buletine.primariagalati.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, programarea on-line se adresează persoanelor care solicită act de identitate din următoarele motive: eliberarea primului act de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani, eliberarea primului act de identitate după împlinirea vârstei de 18 ani, eliberarea unui nou act de identitate ca urmare a expirării celui anterior, eliberarea primului act de identitate ca urmare a pierderii/furtului/distrugerii/deteriorării celui anterior. De asemenea, îşi pot face programare on-line şi cetăţenii care au nevoie de eliberarea primului act de identitate ca urmare a schimbării domiciliului, a numelui/prenumelui, ca urmare a schimbării denumirii străzilor/renumerotării imobilelor, şi în cazul stabilirii reşedinţei. Accesul pe bază de programare on-line este permis şi în cazul eliberării cărţii de identitate provizorii pentru persoanele domiciliate în străinătate care locuiesc temporar în România, dar şi în alte situaţii prevăzute de lege.

Primăria precizează că nu se fac programări on-line pentru schimbarea domiciliului din străinătate în România.

Conform sursei citate, site-ul https://buletine.primariagalati.ro a fost realizat de către societatea IV FUTURE şi nu a presupus costuri de execuţie.

Citit 68762 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2018 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.