Mai citiţi legea, domnilor consilieri!

Mai citiţi legea, domnilor consilieri!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi se află deja la cel de-al doilea mandat în Consiliul Local, conservatorul Picu Apostol Roman (FOTO) a dat dovadă, în calitate de preşedinte de şedinţă, de carenţe majore în ceea ce priveşte cunoaşterea legii şi a regulamentului de funcţionare a Consiliului Local.

Grupul PNL, în frunte cu viceprimarul Mircea Cristea, a refuzat să voteze procesul verbal al şedinţei trecute, pe motiv că Picu Roman a emis nişte concluzii eronate, calificând ca respinse nişte hotărâri perfect valide.

Nici măcar pus în faţa faptului împlinit, Roman nu şi-a recunoscut şi asumat ignoranţa, dimpotrivă a declarat că va „verifica” atent afirmaţiile lui Cristea. „Ce să verificaţi? Că aşa e în lege?”, l-a apostrofat vicele.

La un alt moment al şedinţei, Cristea a intervenit din nou şi i-a spus preşedintelui Picu Roman ce să facă, înainte de a o apuca pe căi greşite.

N-ar fi rău ca vajnicul consilier PC să mai lase glumele proaste gen „sindicalistule!” sau „viceprimarul are strabism”, şi să pună mâna pe Regulamentul de funcţionare al CL şi pe Legea administraţiei, să le citească atent. Mai ales că e şi jurist licenţiat.

Victimele retrocedărilor - casă pentru familia Zapşa

Pentru că imobilul în care locuiau cei patru membri ai familiei Zapşa, din strada Mihai Eminescu nr.22, a fost restituit în natură, aleşii locali au fost de acord să-i repartizeze într-o locuinţă socială. Familia va locui într-o locuinţă  situată pe strada Privighetorii nr.23, alcătuită din două camere.

Citit 882 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.