Programul petrecerii publice de Revelion 2019

Programul petrecerii publice de Revelion 2019
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

La petrecerea publică de Revelion, pe platoul Sălii Sporturilor, gălăţenii nu vor mai avea parte, ca în anii trecuţi, de concerte susţinute de vedete, ci doar de un program de două ore muzică asigurată de un DJ profesionist şi de focuri de artificii.

Printr-un comunicat de presă transmis redacţiei, Primăria oraşului îi invită pe gălăţeni să petreacă Revelionul în aer liber, pe platoul Sălii Sporturilor, unde vor avea parte de distracţie, muzică de calitate oferită de un DJ profesionist şi de un spectaculos foc de artificii.

Primăria va plăti 40.103 lei cu TVA, adică peste 8.700 de euro, firmei Procesor Tech SRL Galaţi pentru ”Servicii de scenotehnică, sonorizare şi lumini”, contract atribuit prin cumpărare directă.

„Conform contractului, câştigătorul va asigura un program de dj-set live timp de două ore - în intervalul 23,00-01,00, va crea un moment festiv la trecerea dintre ani şi va realiza un material video cu focul de artificii”, precizează municipalitatea.

Focul de artificii care va marca intrarea în 2019 va trebui să aibă o durată de minimum zece minute. Pentru acest spectacolul piromuzical, Primăria Galaţi îi va plăti firmei Gaby Modelles Events SRL 119.000 de lei cu TVA, adică peste 25.800 de euro, contractul fiind atribuit tot prin cumpărare directă.

Citit 14333 ori Ultima modificare Marți, 01 Ianuarie 2019 04:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.