A explodat PSD!

A explodat PSD!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În delir, social-democraţii au făcut turul de onoare prin oraş trâmbiţându-şi victoria *

Încordare, emoţii şi înghesuială în sediul PSD de la Romarta. Mai sunt doar cinci minute până la exit-poll.

Pesediştii, tineri sau seniori, râd ca la comandă de câte ori, pe ecranul televizorului, Geoană râde. Râd de faţa lui Traian Băsescu.

„Să-i văd faţa lui Udrea!”, murmură Claudiu Brînzan. Deputatul Florin Pâslaru fierbe în suc propriu.

Urlete de bucurie, aplauze, urale şi triumfătorul refren: „Campionii, campionii, ole ole ole!”, au acoperit exit-poll-ul. „Geoană preşedinte! Geoană preşedinte!”, scandează PSD de se zguduie sediul.

„L-am bătut! PSD! PSD! PSD!”, exultă Pâslaru, adăugând ceva ce nu poate fi reprodus.

„A căzut tiranul!”, strigă un senior PSD. „Nicuşor, e ziua ta, dă şampanie!”, cere euforic Brânzan. Viceprimarul nu apucă să desfacă sticla pregătită.

Pâslaru e în al nouălea cer: „Victorie mare! Nu ne mai poate bate! În sfârşit, România a ieşit din această criză! S-a schimbat totul. PSD este cel care câştigă. Mircea Geoană este preşedinte! PSD! Meritam să se întâmple această schimbare în România!”.

„Să dea Dumnezeu ca Mircea Geoană, Crin Antonescu, să facă măcar 80 la sută din ceea ce au promis, pentru că mai jos de atât România nu putea să fie. Cu siguranţă vom avea un viitor demn de noi. De români!”.

„Nu ne va mai fi ruşine să vorbim în Europa că suntem români! România a câştigat un preşedinte care ştie să intre în Europa, căruia uşile cancelariilor europene îi sunt deschise, un preşedinte al tuturor românilor”, declară beat de bucurie Pâslaru, în vreme ce mulţimea îl acoperă scandând „PSD!”.

Şampania pocneşte şi curge în pahare! Gata, încep pregătirile pentru turul de onoare. Maşinile se încolonează, se scot panourile cu „Geoană preşedinte”.

Poliţia Rutieră e la datorie. Cap de coloană Florin Pâslaru. Convoiul de maşini porneşte prin oraş: claxoane, urale şi strigăte de bucurie „PSD!” „PSD!” „Mircea Geoană!”.

Prima destinaţie, Prefectura! A început revoluţia roşu-Ferrari!

Citit 2565 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.