Bani pentru sport

Bani pentru sport

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Astăzi, este ultima zi în care organizaţiile sportive pot solicita finanţarea din bugetul local a programelor sportive, anunţă, pe site-un propriu, Primăria municipiului Galaţi. Conform sursei citate, bugetul alocat finanţărilor pentru programele sportive iniţiate de organizaţiile sportive, aşa cum sunt enumerate în Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările şi completările ulterioare, este de 1.500.000 de lei.

Dosarele cu documentaţia pentru finanţare trebuie să cuprindă, pe lângă cerere, declaraţie pe propria răspundere, bugetul de venituri şi cheltuieli, raport de evaluare intermediar, declaraţie de imparţialitate şi adresa de înaintare a raportului final.

Citit 919 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 17:35

1 comentariu

 • postat de VodaInPapura Miercuri, 15 Mai 2019 12:31 5.13.185.*** Link la comentariu
  0
  2

  Pai nu s a infiintat CSM ul pentru a nu mai finanta alte structuri?
  Oare nu exista conflict de interese cu persoane care activeaza la mai multe cluburi sportive , si sportivi deasemenea inclusiv CSM?
  Intreb pentru un prieten

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro