Ploaia a transformat străzile în canale veneţiene. Canalizări depășite, pentru care vom plăti mai mult
Foto: Dinu Gându - Facebook

Ploaia a transformat străzile în canale veneţiene. Canalizări depășite, pentru care vom plăti mai mult
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

O ploaie torenţială, cum a fost şi cea de joi după-amiază, a confirmat încă o dată incapacitea sistemului de canalizare din oraş de a face faţă căderilor abundente de precipitaţii.

Reamintim că este vorba despre același sistem de canalizare pentru care, din iulie, vom plăti cu 3 la sută mai mult decât în prezent.

În câteva minute, străzile şi parcările s-au transformat în bălţi uriaşe, făcând dificilă deplasarea maşinilor, dar mai ales a pietonilor puşi în situaţia de a se feri nu doar de ploaie, ci şi de lacurile prin care au fost nevoiţi să păşească. Ca de obicei, cele mai afectate au fost parcările, de departe o situaţie extrem de neplăcută fiind cea a parcării cu plată de la intrarea în Piaţa din Micro 19. Delimitată cu o barieră de care nu poţi trece decât plătind în prealabil, zona a fost realmente inundată, apa ajungând până la jumătatea roţilor maşinilor. O cantitate apreciabilă de mizerie, probabil din canalizările care nu au mai făcut faţă căderii abundente de apă, a ieşit la suprafaţă, făcând imposibil accesul în parcare. Din fericire, odată cu oprirea ploii, canalul ad-hoc a dispărut şi el, lăsând posibil accesul în zona comercială atât pentru pietoni, cât şi pentru autoturisme.

Citit 6547 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Iunie 2019 01:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.