Cât poate vorbi Băsescu?

Cât poate vorbi Băsescu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vizita electorală de la Tecuci a preşedintelui Traian Băsescu a pus în mişcare întreg angrenajul PD-L de la nivelul judeţului *

A fost o adevărată demonstraţie de forţă portocalie, Băsescu fiind aclamat de aproximativ 4.000 de oameni - cât nu s-au mai strâns la niciun alt miting electoral organizat în această campanie!

Nostalgic, Băsescu şi-a luat ca amintire de la Tecuci un ardei iute roşu, simbolul electoral al primei sale campanii pentru prezidenţiale.

După un discurs de aproape 90 de minute, Băsescu a mai vorbit încă 40 de minute pentru susţinătorii săi. Asta da performanţă!

Vadim o dată, Vadim de două ori

Liderul PRM a făcut saună printre tarabele din Piaţa Centrală din Galaţi şi a împărţit precupeţilor cărţi şi autografe.  Vadim, traspirat leoarcă, le-a făcut o promisiune comercianţilor din hala de produse industriale:

„Cine-i prefect? De la ce partid? Brînzan? Uite-o, să vorbesc azi cu el pentru aerul condiţionat. Vă promit!”.

Promisiune inutilă şi ridicolă. Nu prefectul pune aer condiţionat! De la un magazin second-hand, tribunul i-a cumpărat preşedintelui Băsescu un costum de clovn (FOTO).

În calitatea sa de europarlamentar, în toamnă, Tribunul a participat şi la ceremonia de ridicare în rang de arhiepiscopie a Episcopiei Dunării de Jos.

Citit 649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.