Licitaţie pentru un nou sistem de irigaţii în Grădina Publică din Galați. Contract de 800.000 de lei
Foto: Anca Melinte

Licitaţie pentru un nou sistem de irigaţii în Grădina Publică din Galați. Contract de 800.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a scos la bătaie un contract în valoare de 809.676 de lei cu TVA, pentru achiziţia şi montajul unui sistem automatizat de irigaţie în Grădina Publică.

"Sistemele de irigaţii reprezintă calea cea mai simplă pentru a menţine frumuseţea peisajului înconjurător şi vor aduce totodată trei mari beneficii: simplitate, eficienţă şi valoare. Realizarea sistemului automat de irigaţie are ca scop dezvoltarea durabilă a materialului dendrofloricol existent precum şi a celui ce va fi plantat", argumentează municipalitatea, în documentaţia licitaţiei.

Nu mai puţin adevărat este că în Grădina Publică a fost montat un sistem de irigaţii în cadrul modernizării cu fonduri europene, proiect a cărui garanţie de cinci ani a expirat în noiembrie anul trecut.

Administraţia locală susţine că respectivul sistem de irigaţii este depăşit şi uzat şi că este nevoie de unul nou, performant, cu un consum redus de apă. Ofertele sunt aşteptate până pe 24 octombrie, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Citit 3431 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.