O nouă etapă de modernizare a drumurilor judeţene

O nouă etapă de modernizare a drumurilor judeţene

Imagine cu titlu informativ
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

O nouă etapă de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene a demarat luni, 28 octombrie, în cadrul unui program finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. Lucrările vor fi executate de către asocierea SC Citadina 98 S.A - SC Tancrad SRL - ADD Global Design SRL. Valoarea contractului este de 7.454.782 de lei (TVA inclus), se precizează într-un comunicat de presă al CJ Galaţi.

"Porţiunile de drum judeţean care nu au fost eligibile pentru obţinerea de fonduri europene au intrat într-un program de reabilitare şi modernizare cu bani din bugetul propriu. În această etapă vom interveni pe aproape 14 km de drum judeţean. Vor fi executate lucrări de refacere a fundaţiei, de reprofilare a drumului acolo unde este nevoie şi de asfaltare. De asemenea, vor fi refăcute marcajele rutiere şi se vor monta aproape 170 de indicatoare rutiere. Vremea este încă bună pentru astfel de lucrări, iar constructorul intervine deja pe anumite porţiuni", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Potrivit programului de modernizare avut în vedere, se va interveni pe următoarele drumuri judeţene: DJ 241G, în zona localităţii Brăhăşesti; DJ 242B, în zona localităţii Bereşti; DJ 252G, în zona localităţii Ţepu; DJ 261A, în zona localităţii Scânteieşti; DJ 261A, în zona localităţii Frumuşiţa; DJ 255A, în zona localităţii Tuluceşti; DJ255C, în zona localităţii Smârdan; DJ 255C, în zona localităţii Cişmele.

Citit 4337 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 01:47

3 comentarii

 • postat de Aeroportul Cucului : Miercuri, 30 Octombrie 2019 08:26 185.195.18.*** Link la comentariu
  1
  8

  cand am vazut prima oara poza, am crezut ca este pista de aterizare/decolare a noului aeroport de la Galati.

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 30 Octombrie 2019 05:37 82.79.132.*** Link la comentariu
  4
  5

  Poate se reuseste asternerea unei basculante ,doua ,de asfalt ,pana incep ploile , ca tot vin alegerile prezidentiale si guvernul demis a deslegat baierele pungii cu rezeva bugetara ( fereasca sfantul de ceva necazuri, de adevarate urgente ) Mai stii de unde sare iepurele D-nei Dancila .... oricum din judetul Galati este clar ca, iepurele alegator este majoritar rosu..... Ca se fac drumurile este foarte bine ,rau este ca unii sustin si altii cred,ca partidul la putere le face ,ca pana la defectiunea din decembrie ..... sa faca investitii in infrastructura este ceva normal si pentru asta sunt alesi si platiti gras ...

  Raportează
 • postat de Taranu Taran Miercuri, 30 Octombrie 2019 05:02 93.122.248.*** Link la comentariu
  6
  6

  Felicitari si spor la treaba ! Poate si vremea va fi frumoasa . Rugam pe domnul Costel Fotea presedinte al Consiliului Judetean Galati sa dea ordin sa plombeze pana cand se va turna la primavara covor asfaltic pe drumurile judetene DJ 242 A (intre Beresti - Radesti) si DJ 242 B (intre Beresti - Plesa , comuna Beresti Meria) ca sunt gropi mari si este pericol de accidente .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.