Evaluaţi acest articol
(53 voturi)
3 comentarii

La comisiile Consiliului Local a ajuns un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Galați domnului prof. dr. ing. Cătălin Fetecău. Bogata activitate dedicată cercetării ştiinţifice şi calităţii pregătirii studenţilor, lucrările premiate cu medalii de aur şi argint la saloanele de inventică îl recomadă drept un promotor al execelenţei în mediul academic gălăţean, un performer capabil să transmită modele tinerei generaţii, se arată în proiect.

Citit 5717 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 00:13

3 comentarii

 • postat de Fost student Joi, 14 Noiembrie 2019 19:53 82.137.14.*** Link la comentariu
  15
  92

  Îl merită cu prisosință! Pe lângă profesionalismul de care da dovadă, este un OM deosebit, de o modestie și bun simț cum rar se mai întâlnesc acum! Felicitări celor care au inițiat acest demers.

  Raportează
 • postat de maestru emerit Joi, 14 Noiembrie 2019 18:50 89.137.136.*** Link la comentariu
  10
  31

  E timpul ca oamenii se stiinta, oamenii de valoare si de cultura a tarii sa preia puterea de la impostori, analfabeti, hoti, puturosi , jefuitori, distrugatori, nulitati. Cei care preiau puterea trebuia sa detina arta de a face Bine si de a face din aceasta tara una prospera pentru cetatenii ei merituosi in special. Muncim toti, avem toti. La final vreau sa va spun ca cea mai mare crima la ora actuala este taierea padurilor Romaniei cu acordul politicienilor si celor de la putere !

  Raportează
 • postat de nicu corciova Joi, 14 Noiembrie 2019 00:02 213.233.101.*** Link la comentariu
  32
  15

  Ar merita si Teodor Visan.Nu credeti?Poate aude cineva.Cu plecaciune,

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro