Cinci încărcătoare solare, funcţionale

Cinci încărcătoare solare, funcţionale

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

În Parcul Viva, în Grădina Publică, în Orăşelul Copiilor, în zonele Romarta şi, respectiv Potcoava de Aur, toate cele cinci încărcătoare solare pentru telefoanele mobile şi pentru alte gadgeturi sunt montate şi funcţionale, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Este vorba despre stâlpi solari pentru încărcarea telefoanelor mobile, tabletelor sau a camerelor foto, cel din zona Potcoava de Aur permițând şi încărcare wireless.

Stâlpii solari sunt independenţi de reţeaua electrică, sunt prevăzuţi cu panouri fotovoltaice, acumulatori solardeep cycle, controler solar special cu pornire şi oprire automată, priză dublă usb2.1Ax3=6 fast charger şi sistem de iluminat. Aceştia pot fi echipaţi opţional cu sisteme precum: priză exterioară pentru laptopuri, trotinete, hoverboard-uri, scutere sau biciclete electrice, staţie meteo profesională, panouri LED video, routere pentru reţele Wi-Fi în spaţiile publice.

Contractul pentru serviciile de furnizare şi montare a încărcătoarelor solare, încheiat cu firma Power Pure Energy SRL este în valoare de 49.500 de lei, fără TVA. Conform contractului, serviciile de mentenanţă se vor desfăşura pentru perioada cât sistemele sunt în garanţie şi sunt gratuite.

Citit 1370 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2019 11:40

1 comentariu

  • postat de vladti Luni, 23 Decembrie 2019 14:48 89.121.200.*** Link la comentariu
    0
    1

    In conditiile in care Primaria se imprumuta de bani pentru orice chiar era nevoie acum de panourile astea?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.