Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

”Am construit un spital nou la Găneşti pentru bolnavii cu tulburări neuro-psihice grave. Clădirea este finalizată, iar în perioada următoare vom termina și amenajarea interioară a spațiului. De asemenea, mobilierul necesar (paturi, dulapuri, saltele, mese), dotările pentru bucătărie și echipamentele medicale (mese pentru masaj, scaun stomatologic, paturi pentru consultații și perfuzoare) au fost deja achiziționate. 50 de pacienți cu probleme psihice grave vor fi cazați în noua clădire, în saloane moderne cu două sau trei paturi. Noul spital are bucătărie proprie, spațiu pentru farmacie, sală de mese și spații pentru îngrijirea pacienților” a declarat la sfârșitul săptămânii trecute președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea. 
După cum preciza șeful ”executivului” județean în decembrie 2019, într-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului nostru, ”internarea pacienților în această unitate medicală se va putea face imediat pentru că vor avea la dispoziție inclusiv pijamale, halate și papuci de casă”. Tot atunci, termenul avansat de Costel Fotea pentru finalizarea obiectivului de investiții era luna aprilie 2020, față de sfârșitul anului în curs, așa cum se estimase inițial. Valoarea totală a proiectului UMS Gănești se apropie de 14 milioane de lei, fonduri ale Consiliului Județean.

Citit 1003 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2020 17:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro