Ţărăniştii gălăţeni trag spuza pe turta PNŢCD

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Comitetului Naţional de Conducere de astăzi, de la Braşov ţărăniştii gălăţeni vor susţine nu mai puţin de trei variante de lucru pentru asigurarea viitorului partidului.

Prima opţiune vizează fuzionarea PNŢCD – PD-L, din care să rezulte PNŢCD care să ducă mai departe moştenirea de „partid istoric”, iar preşedinte să fie Marian Petre Miluţ.

În 2012, la alegerile locale şi parlamentare membrii celor două formaţiuni să se regăsească pe listele de candidaţi, iar în 2014  Miluţ să candideze la şefia statului şi abia după toate acestea, la conducerea PNŢCD să fie susţinut un democrat-liberal.

A doua variantă susţinută de ţărăniştii gălăţeni vizează o alianţă politică înregistrată la tribunal pentru o bucată de vreme, apoi fuziunea.

Ultima ipoteză de lucru îi are însă ca „scut” nu pe democrat-liberali ci pe liberali. Ţărăniştii îşi pun speranţe în congresul PNL din martie, în urma căruia conducerea nou-aleasă să conştientizeze faptul că împreună cu ţărăniştii se poate consolida un proiect politic solid de centru-dreapta în România.

Mesajul final al ţărăniştilor gălăţeni va fi că nu-şi doresc să măture cu istoria PNŢCD pe la uşile celor care vremelnic conduc ţara.

Citit 557 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.