Constructor pentru prima grădiniţă cu fonduri europene

Constructor pentru prima grădiniţă cu fonduri europene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

„Pe 30 iunie 2021 ar trebui să fie gata prima grădiniţă construită de la zero în Galaţi, după 1990, cu fonduri europene. Construcţia nou-nouţă se va ridica Ţiglina II, pe strada Constructorilor nr. 18 C, pe locul unei baterii de garaje demolate. Contractul de finanţare europeană pentru această investiţie a fost semnat luni”, scriam, în ziarul „Viaţa liberă” în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2019. 

Vestea bună este că licitaţia pentru proiectarea şi construcţia grădiniţei s-a finalizat cu succes. Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost câştigat de Asocierea Midanne Invest Grup SRL - Arhidesign GS, iar subcontractanţi sunt NTT Security Technology SRL şi RCG Fast Security, cu o ofertă de 4.247.800 de lei fără TVA. 

Dacă numele companiei bucureştene Midanne Invest Grup SRL vă sună cunoscut este pentru că firma şi-a adjudecat contractele pentru sediul futurist al Muzeului de Arte Vizuale şi pentru restaurarea şi amenajea clădirii de patrimoniu situată la intersecţia străzii Eroilor cu Traian: fosta Farmacie Ţinc, devenită Muzeul „Casa Colecţiilor”, investiţii derulate de Consiliul Judeţean Galaţi.

Citit 2146 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.