Când va fi gata transformarea Plajei ”Dunărea” în ”cel mai mare aqua-park din sud-estul României”

Când va fi gata transformarea Plajei ”Dunărea” în ”cel mai mare aqua-park din sud-estul României”
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

"Legat de Plaja «Dunărea», dacă vreţi, îmi fac mea culpa şi o trec la capitolul nerealizări. Eu o văd, în schimb, ca pe un proiect în derulare. Cel mai probabil, anul acesta se va finaliza", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu, cu ocazia bilanţului celor patru ani de mandat.

De altfel, la capitolul "eşecuri", primarul a mărturisit că îşi reproşează că, la început de mandat, a fost poate "prea credul cu anumiţi investitori" şi a crezut că vor reuşi să ducă la capăt anumite investiţii. "Mă bucur totuşi că, la momentul potrivit, am realizat către ce ne ducem şi am luat taurul de coarne, am spus «Stop!» şi am reluat noi investiţia".

Suntem siguri că edilul-şef s-a referit la Plaja "Dunărea", iar credulitatea a vizat firma căreia i se concesionase zona de agrement în vederea unei pretinse modernizări. Revenind la transformarea plajei în "cel mai mare aqua park din sud-estul României", primarul spune că se lucrează la unul dintre bazine. "Săptămâna trecută, am plătit avansul pentru tobogane şi pentru întreaga structură metalică ce va susţine aceste tobogane. Este o chestiune de săptămâni până când vor ajunge şi vor fi montate. Cabina poartă - deşi acolo sunt vestiarele, wc-urile, duşurile şi partea de achiziţie a biletelor - este finalizată la nivelul construcţiei", a mai spus Pucheanu.

Marţi, când am vizitat şantierul, am putut remarca faptul că, deşi era trecut de ora 18,00, muncitorii erau încă prezenţi. Conform panoului de şantier, lucrările ar trebui să se încheie pe 1 noiembrie anul acesta.

Reamintim că lucrările sunt executate de asocierea Tancrad SRL - Lemacons SRL - Aqua Azur SRL şi costă 23.197.935 de lei cu TVA.

Citit 9058 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 01:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.