„Ne-am făcut de râs în toată ţara”

„Ne-am făcut de râs în toată ţara”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul comunei Fundeni, Aurel Vasile, era singurul din toată comuna care ne putea spune cine şi ce a greşit la şedinţa extraordinară a Consiliului Local. După dezlănţuirea furioasă a aleşilor şi votul negativ, secretarul comunei a acceptat să ne răspundă la întrebări:

Reporter: Domnule secretar, există vreo încălcare a legii?

- Din punct de vedere legal nu există nicio încălcare. De miercurea trecută, consilierii locali au fost informaţi cu toată documentaţia proiectului.

Faptul că nu s-a vrut să se aprobe, i se poate imputa moral dlui Iosif Mititelu, care a mai avut două mandate de primar, şi cu toate că nu a realizat mare lucru, îşi doreşte un al treilea mandat.

El i-a influenţat pe toţi. Dacă vă amintiţi, când era primar, dl Mititelu a fost suspendat din funcţie de către prefect, pentru nereguli, timp de patru luni. Asta ar trebui să spună multe despre activitatea dumnealui.

Reporter: Nu s-a respectat  vreo procedură?

- Nu există nicio încălcare a procedurii. Noi am făcut pentru proiect doar documentaţii ridicări topo, măsurători în teren, am contactat o firmă specializată, nu am derulat nimic financiar!

Firma pe care am contactat-o pentru a ne realiza proiectul este agreată de Guvern, are lucrări în Umbrăreşti, Lieşti, Iveşti, Tudor. Vineri, firma respectivă ne-a cerut hotărârea Consiliului Local.

Când le-am spus că nu s-a aprobat, ne-a răspuns că suntem unici în ţară.

Am întrebat şi cetăţenii şi toţi au fost de acord cu proiectul, pentru că drumul este impracticabil.

Reporter: S-a spus că parte din acest drum nu are nevoie de reabilitare că e pietruită. E adevărat?

- E o bucată de vreo 800 de metri pietruită acum 50 de ani, dar plină de gropi. E vorba de mai puţin de un kilometru din zece kilometri desfundaţi.

Reporter: De când sunteţi secretar, aţi mai întâlnit o asemenea situaţie?

- Nu. Sunt din 1978 secretarul comunei, am lucrat cu peste 15 primari şi niciun CL nu a avut tupeul să refuze o asemenea investiţie.

Cred că prin refuzul consilierilor ne-am făcut de râs şi în judeţ şi în ţară!

Citit 1403 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.