Termen-limită pentru montarea repartitoarelor, în sistem centralizat

Termen-limită pentru montarea repartitoarelor, în sistem centralizat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Până la 31 decembrie 2021, asociațiile de proprietari care sunt încă racordate la sistemul centralizat, fiind arondate centralelor de cartier, trebuie să îşi monteze repartitoare de costuri la nivelul fiecărui apartament sau spaţiu cu altă destinaţie decât cea de locuit, potrivit prevederilor din Legea nr. 196/2021.

"În cazul în care utilizarea de contoare individuale nu este fezabilă din punct de vedere tehnic sau nu este eficientă din punctul de vedere al costurilor este obligatorie montarea sistemelor tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică, repartitoarelor de costuri, pe toate corpurile de încălzire din fiecare apartament sau spaţiu cu altă destinaţie decât cea de locuit", precizează Primăria Galaţi.

"Informații suplimentare se pot obține de la Compartimentul Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei municipiului Galați, la telefon 0236.307.789. Potrivit legii, nerespectarea termenului-limită privind montarea repartitoarelor de costuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei", transmite municipalitatea.

Citit 2579 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 03:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.