Planuri pentru relocarea parcului auto Transurb

Planuri pentru relocarea parcului auto Transurb
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria municipiului Galaţi plănuieşte să mute parcul auto al Transurb pe strada Macului nr. 50, unde susţine că are un teren liber de sarcini. Deocamdată, însă, a lansat o licitaţie pentru studiul de fezabilitate necesar unui asemenea demers, contractul este estimat la 378.151 de lei fără TVA, iar ofertele din partea proiectanţilor sunt aşteptate până pe 20 decembrie. Criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".
"Municipiul Galați urmărește reamenajarea terenului, în funcție de fluxurile tehnologice care urmează să se desfășoare şi de dotările necesare pentru fluidizarea proceselor ce se vor desfășura. Se va avea în vedere că autobaza SC Transurb SA urmează să fie dotată, în etapa următoare, cu autobuze și minibuze electrice", precizează, optimistă, Primăria, în documentaţia licitaţiei.
Termenul de realizare a documentaţiei este de şase luni.

Citit 3774 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 00:37

3 comentarii

 • postat de Niles
  Joi, 02 Decembrie 2021 10:50
  77.111.247.***
  Oare ce interese imobiliare sau personale ale baietilor destepti sunt acolo?
  Deja vechiul garaj unde trageau tramvaiele este folosit de o firma privata sub nu stiu ce motiv. Sunt trase camioane si utilaje Tancrad.
  Nu inteleg care e problema cu acest spatiu pe care il are aici si e folosit in mod curent. Nu inteleg de ce tramvaiele nu sunt trase tot langa aceasta autobaza pe terenul vechi, unde erau garate si inainte. Bine, asta dupa ce termina de renovat si str. Cosbuc din dreptul autobazei. Astfel, la baza din Siderurgistilor s-ar putea construi un supermarket, o parcare supraterana, adica ceva util.

  Sunt curios cum vor ajunge troleibuzele pe strada Macului fiindca in privinta asta, chiar nu este infrastructura pana acolo. Deasemenea, distanta fata de capetele autobuzelor mi se pare super mare, adica gaz consumat degeaba.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Caragiale Mitica
  Miercuri, 01 Decembrie 2021 18:03
  5.13.220.***
  3 melearde pentru câteva zeci sute de pagini în care "povestesc" ce există în teren și ce vreau sa fac in acel loc.
  Apoi urmează proiectul și execuția.
  Mă mir că nu a fost și un studiu de preferabilitate.
  Curat murdar, moșierilor!
  1
  8
  Raportează
 • postat de George
  Miercuri, 01 Decembrie 2021 09:29
  95.76.53.***
  Ha ha ha. Studiu de fezabilitate ca sa te muti in casa noua? Ce mai nascocire de sifonat bani publici. Inteleg studiu de fezabilitate daca vroiai sa iti construiesti garaje noi. Dar daca le detii deja, de ce mai trebuie studiu de fezabilitate sa muti autobuzele dintr-o baza in alta sau tramvaiele dintr-un depou in altul ?
  2
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.