Ce mai fac aleşii?

Ce mai fac aleşii?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă declaraţiile de avere nu vor mai fi publice, măcar putem afla cu ce s-au îndeletnicit aleşii, din rapoartele de activitate *

Preşedintele Consiliului Judeţului, social-democratul Eugen Chebac, le-a atras atenţia colegilor săi că Legea 215 a administraţiei publice locale stabileşte în sarcina fiecărui consilier judeţean obligaţia de a-şi depune raportul de activitate, sarcină trasată şi de Statutul Aleşilor Locali în sarcina comisiilor de specialitate ale CJ.

Preşedintele Chebac şi-a făcut deja public pe site-ul instituţiei raportul de activitate. Documentul numără 44 de pagini şi se referă la toate domeniile şi aspectele de activitate ale şefului judeţului.

În majoritate, consilierii judeţeni PSD şi-au depus deja rapoartele de activitate pe 2009. Nici liberalii nu s-au lăsat mai prejos. Codaşi la numărul de rapoarte de activitate sunt consilierii judeţeni PDL.

Există, însă şi excepţii. De exemplu, consilierul Silviu Burluc şi-a făcut deja sumarul muncii pe 2009, în vreme ce soţia lui, Camelia Burluc, încă nu.

Citit 643 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.