Înscrierile în Programul „Casa Verde”, suspendate

Înscrierile în Programul „Casa Verde”, suspendate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Având în vedere problemele de natură tehnică ale aplicației informatice aferente Programului Casa Verde Fotovoltaice, înscrierile persoanelor fizice de către instalatori, programate inițial pentru miercuri, 22 decembrie 2021, ora 10.00, au fost suspendate pentru remedierea problemelor de funcționare ale sistemului informatic, a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu, precizând că dosarele depuse în aplicație vor fi anulate.

Înscrierile vor fi reluate după rezolvarea deficiențelor aplicației informatice, la o dată care va fi stabilită și comunicată ulterior.

Citit 1722 ori Ultima modificare Vineri, 24 Decembrie 2021 00:03

1 comentariu

 • postat de pro
  Joi, 23 Decembrie 2021 04:55
  5.13.147.***
  Avand in vedere situatia preturilor uriase la curent electric, faptul ca tara noastra este nevoita sa importe curent electric si posibilul conflict militar cu principalul furnizor de energie din zona, ma astept ca Guvernul sa suplimenteze fondurile pentru acest program. Constructia reactoarelor de la Cernavoda va dura mult timp, centralele mici cu tehnologie americana nu vor fi gata repede, fotovoltaicele pot suplini o mica parte din necesarul de energie.
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.