Străzi neasfaltate în comuna Smârdan

Străzi neasfaltate în comuna Smârdan
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

O problema foarte des întâlnită în satele României este faptul că multe străduțe nu sunt asfaltate, rămânând la stadiul de simple poteci pline de buruieni, iar în cazurile fericite sunt acoperite cu nişte pietriș, de cele mai multe ori lucrul acesta fiind făcut chiar de către localnici, tocmai pentru a-şi ușura situația. Spre exemplu, acum aproximativ un an, șoseaua principală din comuna Smârdan a fost asfaltată, un lucru foarte bun pentru cei ce au drum prin zonă. Localnicii nu au avut însă parte de aceeași bucurie și pe străduțele laterale, pe care locuiesc majoritatea dintre ei.

Multe dintre respectivele străzi arată precum cele din satele uitate de vreme şi de autorități, fiind practic cărări înguste pline de vegetație, cu multe gropi, unde își fac veacul mulți câini vagabonzi.

Deși locuitorii comunei Smârdan care stau în zonele neasfaltate s-au obișnuit ca drumurile să arate prost și să fie denivelate, zilele ploioase îi fac să revină la sentimentele de furie, deoarece sunt nevoiți să meargă prin noroi și să-şi lase mașinile pe străzile asfaltate, pentru a nu rămâne împotmolite.

Oamenilor li s-a tot promis că urmează să fie demarat un proiect de asfaltare pentru toate drumurile din comună, dar ieşirea din mocirlă este încă departe...

Citit 2841 ori Ultima modificare Luni, 03 Ianuarie 2022 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.