Două noi piscine, la Plaja „Dunărea”
Foto: Primaria Galati

Două noi piscine, la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Două piscine din fibră de sticlă, racordate la utilităţi, ar urma să fie achiziţionate şi montate pe zona de nisip a Plajei "Dunărea". În acest scop, Primăria municipiului Galaţi tocmai a lansat în licitaţie un contract cu o valoare estimată de 442.000 de lei fără TVA. Ofertele sunt aşteptate până pe 10 ianuarie 2022, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

După licitaţia pentru achiziţia cu montaj a două toalete publice, despre care aţi aflat deja din "Viaţa liberă", administraţia locală a lansat o procedură pentru două piscine. După cum am aflat de la Biroul de presă al municipalităţii, acestea vor fi instalate pe plaja de nisip, pe platforme din beton armat şi vor avea aproximativ nouă metri lungime, aproape patru metri lăţime şi o adâncime de circa un metru şi jumătate. Vor fi racordate la apă şi canalizare şi vor avea un cămin prefabricat pentru utilităţi.

În acest fel, administraţia locală doreşte să extindă facilităţile oferite în zona de agrement. Mai ales că, în scurtul sezon estival al Plajei "Dunărea", toţi clienţii şi-au dorit să ocupe un şezlong în zona de aqua-park.

Citit 6136 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Ianuarie 2022 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.