Plățile prin intermediul stațiilor SelfPay, suspendate temporar

Plățile prin intermediul stațiilor SelfPay, suspendate temporar
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că serviciul de plăți prin intermediul stațiilor SelfPay a fost suspendat temporar, ca urmare a epuizării plafonului valoric pentru plata comisioanelor.

„În regim de urgență se derulează pașii legali pentru reluarea plăților prin stațiile SelfPay, iar până atunci gălățenii au la dispoziție alternativa de plată electronică prin intermediul platformei www.ghiseul.ro

Peste 18.000 de contribuabili au apelat la acest serviciu până acum, fapt ce a dus și la creșterea semnificativă a încasărilor. Reamintim că Primăria municipiului Galați acoperă costurile comisioanelor aferente plăților la aceste stații”, transmite Biroul de presă al administrației locale.

Citit 1731 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 00:59

1 comentariu

 • postat de Marco
  Vineri, 13 Mai 2022 14:28
  90.95.155.***
  Este o prostie articolul asta la tonomatele SelfPay se pot face foarte multe plati care nu au vreo legatura cu primaria Galati, de asemenea tonomate nu sunt ale primariei Galati nu pot sa cred ca sunt nefunctionale. Poate doar platile catre primaria Galati daca se pot face or fi suspendate.
  0
  5
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro