Autorecenzarea a fost prelungită până pe 27 mai 2022

Autorecenzarea a fost prelungită până pe 27 mai 2022
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Comisia Centrală a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor a decis ca perioada de autorecenzare a populației să se prelungească. Potrivit HotNews.ro, românii vor putea să se autorecenzeze până în data de 27 mai 2022, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor.

De asemenea, noul calendar de culegere a datelor de la populație prin interviuri față în față, prin intermediul recenzorilor este: 31 mai – 17 iulie.

„Populației, dacă i se oferă, un instrument modern, ușor de utilizat, raspunsul este unul favorabil și rezultatele sunt pe masura. Avem peste 8,4 milioane chestionare colectate. La 1000 de persoane avem 440 chestionare finalizate”, a declarat șeful Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei.

Media de finalizare a chestionarelor a fost de 110.00 chestioanre la nivelul unei zile.

În ultima săptămână, în fiecare zi, nivelul a fost la 440.000 – 450.000 chestionare finalizate.

Orice completare de chestionar înseamnă o economie la buget. 

Citit 1330 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 01:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro