Pericol de surpare pe strada Oltului. Traseul 28 a fost deviat

Pericol de surpare pe strada Oltului. Traseul 28 a fost deviat
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că pe strada Oltului, pe tronsonul cuprins între străzile Jiului și Argeșului, pentru evitarea unui potențial pericol de surpare, se impune, de la această oră, devierea autobuzelor care asigură Traseul 28.

Astfel, autobuzele vor fi deviate de la intersecţia strada Gheorghe Asachi cu strada Prelungirea Brăilei pe strada Frunzei - strada Brăilei - strada Oțelarilor și retur, cu respectarea staţiilor de pe această rută.

„Amintim participanţilor la trafic că pe strada Oltului viteza maximă este de 30 km/h, iar limita de greutate este de 3,5 tone.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite, recomandăm ferm respectarea limitei de viteză de 30km/h pe întreaga lungime a străzii Oltului. Situația este cauzată de faptul că părți componente ale galeriei tehnice subterane nu mai prezintă siguranță în exploatare și implicit generează un potențial risc în traficul de pe acel segment de drum”, transmite administraţia locală.


Citit 7492 ori Ultima modificare Duminică, 15 Mai 2022 14:11

2 comentarii

 • postat de Miruna
  Luni, 16 Mai 2022 18:14
  5.13.205.***
  Încă mai sunt mizeriile astea de așa-zise "autobuze", din poza articolului???

  În loc să se înlocuiască toate mizeriile/vechiturile/hârburile/GUNOAIELE astea...ce să vezi, după atâtea și atâtea autovehicole noi cumpărate, primărica deșteapta a creat rute noi, ca să fie nevoie să păstreze și mizeriile astea de vechituri/GUNOAIE aruncate la gunoi de către alții...

  Băi nene voi vorbiți serios??? Am mai văzut pe străzile Galațiului, încă, aceste vechituri/rebuturi/GUNOAIE.
  2
  2
  Raportează
 • postat de nelu
  Luni, 16 Mai 2022 12:09
  109.166.129.***
  "galerie tehnica subterana"...mai bine zis, reteaua stradala de apa si canalizare care sunt vai mama lor! E ok ca s-a marit tariful apei, este si mai ok ca a fost coborat luna urmatoare dar cel mai ok este ca el a ramas tot pe plus pentru profitul societatii. A, vorbeam de pierderi pe retele volumetrice, aflati ca si ele sunt tot pe plus! In curand va apare "godzilogaura 2022" pe str.Oltului, rabdare si tutun!
  2
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.