Trafic auto închis pe strada Eternității

Trafic auto închis pe strada Eternității
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță că, în perioada 31.05.2022 – 30.07.2022, se va închide traficul auto pe strada Eternității în vederea realizării lucrărilor din cadrul proiectului „Alimentare cu apă și canalizare în aglomerările urbane Galați și Smârdan – Cartier Filești – strada Eternității".

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

- strada Basarabiei – bulevardul George Coșbuc (tur – retur);

- bulevardul George Coșbuc – strada Theodor Neculuță – strada Libertății – strada Basarabiei (tur –retur).

„Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier îi rugăm pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Le mulțumim pentru înțelegere șoferilor și gălățenilor din zonă!”, transmite municipalitatea.

Citit 2286 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 00:24

1 comentariu

 • Sâmbătă, 28 Mai 2022 17:00
  95.77.107.***
  Pamflet
  Trebuia specificata lungimea strazii. !23 de metri.
  Doua luni. 60 de zile.
  cam aici se vede profesionalismul firmelor castigatoare de lucrari platite de cei pe care tot continuam sa-i votam. Cel mai probabil interesat. De mici, galeti, copii si afini angajati la societatile subordonate administratiei sau in zona centrala. Altfel nu se poate explica la o natie cu pretentii de educatie si inteligenta umana.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.