Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de 365.717 de lei şi şase luni de muncă sunt necesare pentru executarea construcţiilor şi amenajărilor care vor permite colectarea selectivă a deşeurilor în Galaţi, în cadrul Programului ISPA - Gunoi. Autorităţile au stabilit că este obligatorie amplasarea unui număr de 4.614 containere noi, pe platformele amenajate.

De asemenea, se impune reamenajarea a 136 de puncte de colectare existente şi pregătirea amplasamentelor pentru 32 de containere subterane, în cartierele oraşului. Conform planului, platformele vor fi din beton armat cu o fundaţie din balast de 15 cm grosime şi pe o platformă din beton de 10 cm, împrejmuite cu plasă de sârmă, prevăzută cu porţi de intrare.

Acestea vor fi repartizate în toate cartierele oraşului, în imediata apropiere a punctelor de colectare existente sau lângă acestea, pentru a beneficia de căile de acces gata făcute. Programul se va desfăşura în două etape.

Mai întâi se vor realiza lucrările de reamenajare a punctelor existente şi se vor face amplasamentele pentru cele 32 containere subterane, urmând ca în etapa doua să fie realizate platformele şi împrejmuirile punctelor de colectare noi. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 365.717 lei, de la bugetul local.

Citit 729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.