Proiectanți pentru extinderea rețelei de apă și canalizare

Proiectanți pentru extinderea rețelei de apă și canalizare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Până luni, 8 august 2022, Primăria municipiului Galați așteaptă ofertele din partea proiectanților interesați să realizeze studiile de fezabilitate necesare pentru extinderea rețelei de apă potabilă și canalizare pe 38 de străzi și alei de acces, împărțite în două loturi.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, primul lot cuprinde 16 străzi, printre care: Crângului (între Tunetului nr. 57A și Malu Brateș nr. 38), Delfinului, Macului, Trotuș, Etna (între Cărămidăriei și 11 Iunie), Aleea Jderului, Egretei (între Traian și Malu Brateș), Locomobilei (între Cărămidăriei și Banatului) și Banatului (între Locomobilei și Calea Prutului), Cărămidăriei, Cetățuiei și Privighetorii – până în limita municipiului Galați. Valoarea estimată a contractului este de 110.000 de lei fără TVA.

Cel de-al doilea lot cuprinde 22 de străzi, între care: Înfrățirii, Metalurgiei, Bradului, Aleea Morilor (aferent nr. 80-90), Săcele (între Tecuci și Morilor), Temișana, Dafinului și Gheorghe Șincai din cartier Filești, strada Cucului (tronson Piața Falezei - strada Marinarilor), Carpați, Foișor, Nordului, Poieniței, Aleea Bazinul Nou și tronsoane ale Drumului de Centură. Valoarea estimată se ridică la 90.000 de lei fără TVA. Termenul de realizare a documentațiilor este de 60 de zile.

Rămâne de văzut cât de repede se vor găsi proiectanții.

Citit 1676 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2022 02:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.