Cinci constructori se bat pentru parcarea cu locuri de joacă din Micro 39C

Cinci constructori se bat pentru parcarea cu locuri de joacă din Micro 39C
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Nu mai puțin de cinci asocieri de firme au depus oferte în cadrul licitației lansate de Primăria municipiului Galați pentru proiectarea și construcția unei parcări supraterane, cu locuri de joacă pe terasă, în Micro 39C. Contractul are o valoare totală estimată de 12.136.903 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate - preț”.

„Construim o nouă parcare ce va avea spații de joacă pe terasă, în zona Talciocului și a blocurilor B5 și B6, unde au fost demolate vechile garaje. Construcția, ce va dispune de aproximativ 270 de locuri de parcare, va avea toate utilitățile, precum și stații de încărcare pentru vehiculele electrice. Contractul pentru acest obiectiv este în licitație publică și așteptăm ofertele până pe 30 septembrie 2022”, anunța, recent, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în cadrul licitației, au depus oferte asocierile: SC Dreams Riviera SRL, SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania, Tancrad; RBX Electric Flash LED, Verytas Plus Construct, SC Vallys Deco SRL, Edlex Pro Consulting, GED Project; Draft Dinamic Construct, IM Design Studio; Meridian Construct, Intec; Consumcoop Galati, SC Moviland Met SRL, Submit.

Ofertele sunt în evaluare. Rămâne de văzut dacă procedura se va încheia cu succes și cât de repede va fi atribuit contractul. Municipalitatea cere ca termenul de realizare a parcării să fie de 24 de luni, din care patru pentru proiectare și 20 de luni pentru execuție.

Citit 4782 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.