Capcanele restricțiilor de trafic din Galați

Capcanele restricțiilor de trafic din Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Restricțiile de trafic de pe strada Eroilor, capătul dinspre strada Domnească, ar trebui să se încheie vineri, 7 aprilie 2023. Desigur, dacă muncitorii respectă ceea ce a anunțat Primăria Galați și intervențiile nu se prelungesc.

Cert este că joi, 6 aprilie 2023, șoferii mai puțin informați continuau să intre în „capcana” întinsă de autorități și de constructori. Adică rulau cu avânt pe strada Eroilor dinspre Nicolae Bălcescu și descopereau cu surprindere că nu pot ajunge în Domnească, așa cum intenționau. Pentru că nici măcar un indicator nu le atrăgea atenția că accesul pe Domnească este blocat de lucrări, cale de 12 metri. Și că intrarea pe strada Eroilor nu-i duce nicăieri, obligându-i să se întoarcă.

De surprize au parte și călătorii de pe Traseul 15. Minibuzul trece fără să oprească pe lângă stațiile de la Parfumul Teilor și de pe strada Gării, și oprește abia în fața Colegiului Național „Vasile Alecsandri”, pentru stația pe care ar fi trebuit să o facă la Policlinică... Reamintim că traficul pe strada Domnească, la intersecția cu strada Eroilor, se desfășoară îngreunat, lucrările afectând banda dedicată troleibuzelor și parțial banda a doua de deplasare.

Toate restricțiile sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de „Reabilitare rețea apă potabilă strada Domnească, tronson cuprins între strada Eroilor și strada Gării”.

Citit 2375 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 17:52

1 comentariu

  • postat de cernea
    Vineri, 07 Aprilie 2023 13:47
    78.96.81.***
    Constructorul nu va termina lucrarea vineri ptr. ca important este ca I s a dăruit lucrarea NU SA SI RESPECTE UN CONTRACT PLATIT DEALTFEL, DE NOI. NU NUMAI IN ZONA INDICATA IN ARTICOL SE CIRCULA AIUREA, DAR HARNICIA I A APUCAT SI PE STR. DOMNEASCA , CULMEA PE AMBELE SENSURI , ASTFEL INCAT NU AI CUM
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.