PSD şi-a adjudecat Primăria Schela

PSD şi-a adjudecat Primăria Schela
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu peste o mie de voturi, viceprimarul PSD Maricel Petrea (FOTO) a fost ales primar al comunei Schela *

Numărul de musafiri politici prezent duminică la Schela aproape că a dublat populaţia cu drept de vot. Astfel ambiţionaţi, alegătorii s-au prezentat la urne în număr foarte mare – 2.077 din cei  2.865 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente.

Potrivit preşedintei Biroului Electoral, judecătoarea Stela Ivan, numărul de voturi valabil exprimate a fost de 2.059. Tot preşedinta Stela Ivan ne-a declarat că la Schela alegerile de primar s-au încheiat din primul tur de scrutin. Iată şi rezultatele:

Marea majoritate a localnicilor – 1.064 - au vrut ca Schela să fie condusă de candidatul PSD. Viceprimarul PSD Maricel Petrea se va putea instala cu drepturi depline în biroul primarului pentru că a fost ales din primul tur cu peste 50 la sută din voturi.

Probabil că vestea îl va bucura şi pe fostul primar PSD, Iacov Bărceanu, aflat în închisoare, cu care Maricel Petrea a păstrat o relaţie de prietenie şi colaborare.

PDL şi al său candidat Ionel Neamţu, au reuşit să adune 655 de voturi, nefolositoare din moment ce nu va mai exista un al doilea tur de scrutin. Nu mai puţin de 129 de voturi a obţinut candidatul PC Gicu Uşurelu.

Liberalul Ioel Baranga a fost votat de 119 localnici. Independentul Sorin Stroia s-a bucurat de încrederea a 67 de susţinători. Pe ultimul loc s-a clasat candidata UNPR, Stela Frangulea, cu 25 de voturi.

Citit 2061 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.