Răbdare și iar răbdare, pentru Rabla Local 2023

Răbdare și iar răbdare, pentru Rabla Local 2023
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează persoanele care doresc să participe la Programul Rabla Local 2023 că trebuie să aștepte anunțul de deschidere din partea Administrației Fondului de Mediu (AFM) și abia apoi se pot înscrie prin intermediul aplicației informatice puse la dispoziție exclusiv de AFM.

"Într-o primă etapă, Primăria Galați a fost acceptată în program și a semnat contractul de delegare cu AFM, iar etapa următoare este destinată persoanelor fizice. Primăria Galați va anunța data și ora demarării înscrierilor persoanelor pe site-ul AFM", transmite administrația locală.

"Subliniem că mașinile nu trebuie casate înainte de înscrierea pe site-ul AFM, urmată de depunerea dosarului cu cererea de finanțare la Primăria municipiului Galați și semnarea contractul de finanțare", a punctat Primăria.

Mai multe informații referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmeze persoanele fizice și documentele necesare se regăsesc pe site-ul Primăriei municipiului Galați, în secțiunea Servicii electronice/Rabla Local.

Stimulentul acordat pentru casarea unui autovehicul uzat este de 3.000 de lei, din care 2.400 de lei alocați de AFM și 600 de lei de către Primărie.

Citit 2632 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2023 22:25

1 comentariu

  • postat de paloma
    Vineri, 23 Iunie 2023 11:18
    5.13.138.***
    La pastele cailor !!!...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.