Primăria ar putea deveni chiriaşă

Primăria ar putea deveni chiriaşă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La şedinţa ordinară de astăzi, aleşii locali ar putea lua în discuţie faptul că moştenitorul lui Pierre Macri a devenit proprietar de drept pe clădirea în care îşi are, în acest moment, sediul Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, la întrunire este invitat şi avocatul noului proprietar al Primăriei şi se va pune problema dacă municipalitatea cumpără clădirea sau plăteşte chirie.

O discuţie pe acest subiect a avut loc în Comisia de Buget-Finanţe a CL şi opţiunea majoritară a fost aceea de a se plăti timp de trei ani chiria la tariful aprobat de Guvern – 20 de bani pe metru pătrat.

În ceea ce priveşte facilităţile pe care aleşii locali vor să le acorde investitorilor, acestea ar putea fi aprobate la viitoarea şedinţă a Consiliului Local.

Proiectul de hotărâre - care cuprinde un set de restricţii pentru angajaţii societăţilor din subordinea Consiliului Local şi în special pentru directori, care nu vor mai avea voie să-şi angajeze consilieri, nu se vor mai putea angaja reciproc pentru a-şi spori veniturile, dar vor avea cel mai mare salariu din instituţia pe care o conduc - ar putea fi aprobat într-o şedinţă de îndată. 

Citit 728 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.