Licitație pentru renovarea internatului Seminarului Teologic

Licitație pentru renovarea internatului Seminarului Teologic
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru renovarea energetică a clădirii internatului Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei”, Primăria municipiului Galați caută proiectanți și constructori care să execute lucrările. Este vorba, conform administrației locale, despre reabilitarea termică, înlocuirea tâmplăriei, reabilitarea sistemului de încălzire, modernizarea sistemului de iluminat și de ventilare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități, înlocuirea instalațiilor sanitare, amenajarea unor săli de clasă la parter, refacerea trotuarului de protecție etc.

Valoarea estimată a contractului scos la licitație, ce vizează corpul de clădire C1 este de circa 5,9 milioane de lei, iar data-limită pentru depunerea ofertelor este 21 august 2023.

Proiectul este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Primăria municipiului Galați precizează că a realizat deja peste 20 de obiective de investiții care au vizat tot atâtea unități de învățământ din oraș, iar în diverse stadii sunt alte 30 de proiecte pentru modernizarea grădinițelor, școlilor și liceelor.

Citit 1474 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 06:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.