Lucrări la complexul de agrement Zătun 2

Lucrări la complexul de agrement Zătun 2
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În această perioadă sunt în desfăşurare lucrările de extindere a Complexului de agrement de la Zătun. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, impactul va fi semnificativ. "Extindem complexul de agrement cu peste 12.500 mp, zonă destinată relaxării în aer liber și pescuitului recreativ, cu nouă căsuțe, două foișoare de 14 persoane, un foișor de 30 de persoane, o căsuță de depozitare, un nou loc de joacă pentru copii și cinci pontoane pescărești", a postat Costel Fotea pe pagina sa de Facebook. În acest moment, pe șantierul Complexului de agrement ”Zătun 2”, se lucrează atât la interior, cât și la exterior. Astfel, au loc lucrări de finisaje la construcții și instalații interioare. Totodată, a fost montat sistemul de irigații, se lucrează la aleile cu pavele înierbate și vor fi amenajate balansoarele, care deja au fost livrate.

Proiectul ”Zătun 2” este finanțat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de peste trei milioane de lei, mai precizează preşedintele CJ Galaţi.

Citit 2222 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 04:31

1 comentariu

  • postat de Mir
    Luni, 25 Septembrie 2023 09:46
    46.97.168.***
    Stimată autoare, vorba unora: întrebați-l/i pe ăl/ăi de la CJ...Când și Mozeul din parcul Rizer...că deja e absurdul ridicolului.
    1
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.