Se astupă o groapă, se surpă mai adânc alta…

Se astupă o groapă, se surpă mai adânc alta…
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Ironic, păgubos… dar cât se poate de realist, aşa se prezintă situaţia în cartierul Micro 19, pe trotuarul străzii Laminoriştilor. Constructorii care execută lucrările de reparaţii sistem rutier şi regenerare urbană au astupat una dintre gropile care marcau trotuarul. E greu de spus dacă au rezolvat cu adevărat problema care a dus la apariţia respectivului accident de teren sau doar au peticit. Însă au ignorat faptul că respectiva groapă pare a fi „asociată” cu o alta, din imediata vecinătate. Groapă care, între timp, s-a adâncit.

Cert este că reparaţiile la trotuarul cu pricina nu par să fie încheiate, deci situaţia s-ar putea remedia. Nu vă putem spune şi când, pentru că nu se lucrează în mod constant, ci… din când în când.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, lucrările din cadrul obiectivului „Reparații sistem rutier și regenerare urbană cartierele Micro 19, Micro 20, Micro 21” sunt executate de către asocierea Citadina '98 SA - Cricons SRL - Dreams Riviera SRL, în cadrul unui contract valabil pe o perioadă de patru ani. Valoarea totală a contractului este de 27.204.085 de lei fără TVA.

Citit 1805 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.