Termen-limită pentru "Rabla Local"

Termen-limită pentru "Rabla Local"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Persoanele fizice, proprietare de autovehicule uzate care s-au înscris pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, trebuie să știe că termenul-limită de depunere a documentelor care atestă eligibilitatea este 15 decembrie 2023, transmite Primăria Galați. Documentele se pot depune la Registratura Primăriei Galați, din strada Domnească nr. 54, în urma unei programări prealabile efectuate on-line, accesând linkul https://primariagalati.ro/portal/galati/psonline.nsf/programare?OpenForm&TipProgramare=RablaLocal.

Criteriile de eligibilitate ale solicitanților și ale autovehiculului se pot consulta pe site-ul Primăriei municipiului Galați, secțiunea Servicii electronice - Rabla Local 2023.

Documentele pot fi descărcate accesând linkul https://primariagalati.ro/portal/galati/portal.nsf/AllByUNID/Rabla+Local+2023-0009348A?Open sau de pe pagina web www.primariagalati.ro, secțiunea Servicii electronice - Rabla local 2023.

Pașii de urmat sunt următorii: completare documente; efectuare programare online; depunere documente la Registratura Primăriei municipiului Galați, la data și ora programării; consultare listă solicitanți admiși pe site-ul www.primariagalati.ro; casare și radiere autovehicul în termen de 30 de zile de la publicarea listei solicitanților admiși; depunere la sediul Primăriei în original a adeverinței de dezmembrare de la un colector autorizat, a dovezii scoaterii din evidență fiscală și a certificatului de radiere din circulație în termen de maximum 5 zile de la data emiterii; încasare stimulent de casare în contul indicat conform extrasului bancar.

"Subliniem că autovehiculul nu trebuie casat înaintea aprobării cererii", mai transmit autoritățile.

Citit 3296 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 19:03

1 comentariu

  • postat de Adrian
    Miercuri, 15 Noiembrie 2023 09:15
    86.124.202.***
    Pentru orice demers in tara asta esti descurajat total din start. Cand ti se cer 100 de hartii alegi sa te lipsesti total.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.